+359 882 048 615

office@agro-mh.bg

+359 882 048 615

Други

Какво предлагаме

Исландски лишей

Исландският лишей е многогодишен талусен лишей, достигащ 15 см дължина. Расте на сенчести места, над 1500м надморска височина. Отгоре лишеят е кафяво-зелен, а отдолу сиво-белезникав, в основата с червени петна. В края му са разширени дялове с плоски кръгли дисковидни апотеции. Исландският лишей има отхрачващо и омекчаващо действие. Прилага се при гастрит, колит, язва на стомаха, запек, бронхит, коклюш, туберкулоза, като имуностимулатор.

Царевична коса

Билката се прилага при камъни в бъбреците, пясък в бъбреците, жлъчни заболявания, диабет, за потискане на апетита, отслабване с билки, при атеросклероза,болезнена менструация.

Левурда, наричана още „див чесън“

Има противомикробно и антисклеротично действие. Използва се при пролетна авитаминоза, обща отпадналост и липса на тонус.

Защо е важно да сте наш клиент

Опит и професионализъм

Благодарение на дългогодишния ни опит, ние постоянно се усъвършенстваме и винаги се стремим да отговорим на най-високите стандарти и изисквания за качество, лоялност и професионализъм. Нашият мотивиран екип от професионалисти ще Ви предостави висококачествено и компетентно обслужване, отговаряйки на всички Ваши въпроси и запитвания.

Производствена база

Разполагаме със собствена производствена база, която се намира в екологично чист район.Към настоящия момент притежаваме собствено сушилно помещение с климатизация и вентилация и серия от машини, позволяващи пълен цикъл на преработване на пресни и сухи билки, плодове и гъби.