+359 882 048 615

office@agro-mh.bg

+359 882 048 615

Кори

Какво предлагаме

Зърнастец

Зърнастецът е род храсти или малки дървета. Известен е от 1877г, използван е от индианците като слабително средство. Зърнастецът действа благоприятно на чревната перисталтика, подобрявайки състоянието на запек. Той е подходящ за използване и от възрастни хора, претърпели анални или ректални операции, при съществуващ риск от развитие на хемороиди и анални фисури.

Дъб

Дъбът е широколистно дърво, достигащо височина до 30-35 м. Кората на дъба може да се прилага както външно, така и вътрешно. Външно се прилага при дерматити, екземи, акне, себорея, при възпалено гърло, при потене на ходилата. Вътрешно се използва за облекчаване на колитни оплаквания и диария.

Защо е важно да сте наш клиент

Опит и професионализъм

Благодарение на дългогодишния ни опит, ние постоянно се усъвършенстваме и винаги се стремим да отговорим на най-високите стандарти и изисквания за качество, лоялност и професионализъм. Нашият мотивиран екип от професионалисти ще Ви предостави висококачествено и компетентно обслужване, отговаряйки на всички Ваши въпроси и запитвания.

Производствена база

Разполагаме със собствена производствена база, която се намира в екологично чист район.Към настоящия момент притежаваме собствено сушилно помещение с климатизация и вентилация и серия от машини, позволяващи пълен цикъл на преработване на пресни и сухи билки, плодове и гъби.