+359 882 048 615

office@agro-mh.bg

+359 882 048 615

1 / 2
2 / 2

Органично производство

В последните години, след невероятния интерес към органичните продукти, ние решихме да съсредоточим усилията си предимно към тяхното производство, като започнахме да го развиваме, и заедно с местни фермери, наши партньори, постигнахме отлични резултати за кратки срокове.

Районът, в който се намираме, е напълно подходящ за отглеждането и събирането на предлаганите от нас билки. В местността няма никакви предприятия и замърсители. Почти всички продукти, които предлагаме, са сертифицирани.

Билки категория кори - зърнъстец

Кори

Категории билки - корен

Корени

Категории билки - Цветове

Цветове

Категории билки - Листа

Листа

Опит и професионализъм

Благодарение на дългогодишния ни опит, ние постоянно се усъвършенстваме и винаги се стремим да отговорим на най-високите стандарти и изисквания за качество, лоялност и професионализъм. Нашият мотивиран екип от професионалисти ще Ви предостави висококачествено и компетентно обслужване, отговаряйки на всички Ваши въпроси и запитвания.

Гарантирано 100% качествени продукти

Всички продукти, предлагани от нас, са и винаги ще бъдат с гарантирано качество и произход, без изключения и компромиси!

Богато разнообразие от продукти

Фирмата ни предлага над 100 различни вида артикули на склад, което гарантира винаги голямо разнообразие и богат избор от продукти.

Качествени билки с контролиран процес на производство